Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın!

Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 0
Önde gelen bir Ethereum Katman 2 genişletme çözümü olan Scroll mainnet, Ekim 2023'te başarıyla başlatıldı. Toplam 54,98 milyon dolarlık Kilitli Değer (TVL) ile etkileyici bir performans sergiledi. Ayrıca, mainnet lansmanı sonrası Scroll Origins NFT'nin mint sayısı 720.000 gibi kayda değer bir miktarı aştı.
Scroll ekosistemini desteklemede öncü bir Web3 cüzdanı olan Bitget Wallet, Scroll topluluğu içinde artan coşkuya yanıt olarak Görev Yap-Kazan interaktif etkinliğini başlattı. Web3 keşif platformu Görev Yap-Kazan’da düzenlenen bu girişim, Scroll ekosisteminin büyümesini teşvik etmek için 10.000 dolarlık bir ödül havuzu sunuyor. Kullanıcıların aktif olarak katılımını sağlamak ve Scroll sistemine katılımlarını ödüllendirmek için tasarlanmıştır.
Katman 2 ekosistemi meraklıları için Görev Yap-Kazan, Bitget Wallet tarafından düzenlenen kaçırılmayacak bir etkinlik. ZetaChain, Linea, ZKFair ve Scroll gibi ağları kapsayan bu program, çeşitli ve ödüllendirici interaktif görevler sunuyor. Önemli bir dönüm noktasına işaret eden Bitget Wallet, ilk geriye dönük airdrop'unu gerçekleştirdi ve erken kullanıcıları görevleri tamamlamaları ve NFT alımları için 1 milyon $ZKF ile ödüllendirdi. Bu girişim, gelecekte daha heyecan verici fırsatlar ve ödüller için zemin hazırlıyor.

Etkinlik Süresi

15 Ocak, 12:00 - 29 Ocak, 12:00 (TSİ)
Tüm interaktif görevler her 5 günde bir tamamlanabilir. Alınan NFT'ler transfer edilebilir ve alınıp satılabilir.

Nasıl Katılabilirsiniz

Etkinlik sırasında Bitget Wallet'ı indirin, Galxe formunu doldurun ve çeşitli kademelerde NFT ödülleri kazanmak için uygulama içi Görev Yap-Kazan platformu aracılığıyla Scroll interaktif görevlerine katılın. Etkinlik sona erdiğinde, 10.000$’lık ödül havuzu, NFT varlıklarınızın miktarına ve kademesine göre dağıtılacaktır.
Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 1

1. DODO kullanarak Scroll üzerinde istediğiniz miktarda swap yapın

Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 2

2. zkLink kullanarak Scroll'a istediğiniz miktarda ETH yatırın

Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 3
Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 4

3. Owlto aracılığıyla diğer ağlardaki varlıkları Scroll'a köprüleyin

Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 5

4. İstediğiniz miktarda USDC yatırın ve Deri Protocol’ü kullanarak Scroll üzerinde bir pozisyon açın

Bu görevleri tamamlamak size 200 NFT çekiliş şansı kazandırır. NFT sahipleri Deri Protocol’ün işlem ücretlerinde indirimden yararlanabilir.
Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 6
Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 7

5. En az 1 USDC yatırın ve Aboard Exchange kullanarak Scroll'da en az 10 USDC’lik işlem yapın

Aboard Exchange'den 5 Puan + 1 Boosting NFT kazanmak için bu görevleri tamamlayın.
Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 8
Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 9

6. İstediğiniz miktarda LAND yatırın ve 4EVERLAND kullanarak Scroll'da ETH ödemelerini tercih edin

Görev Yap-Kazan: Scroll Ekosistemiyle Tanışın, 10.000$ ve NFT Airdrop Payınızın Kilidini Açın! image 10

Bitget Wallet Görev Yap-Kazan NFT Tanıtımı

Tamamlanan her görev, başarınızın bir göstergesi ve gelecekteki ödüllerinin anahtarı olarak size bir Bitget Wallet Görev Yap-Kazan NFT’si kazandırır.
Bu NFT'ler, her biri farklı bir nadirlik ve fırsat seviyesini simgeleyen beş farklı kademede sunulmaktadır. Yüksek seviyeli NFT'ler biriktirerek ve NFT varlıklarınızı artırarak, daha büyük ödüllerin kilidini açma şansınız artar!
Kademe
Puan
Yaygın
60
Yaygın olmayan
150
Nadir
200
Epik
300
Efsanevi
600
*Not: Katılımcıların puanları, edinilen NFT'lerin sayısı ve kademesine göre hesaplanacaktır. İlk beşe giren kullanıcıların her birine ilk gelen ilk alır esasına göre 200 USDT verilecektir. En az 10$ değerinde NFT işlemi gerçekleştiren katılımcılar, adreslerine göre belirlenecek bir blok hash çekilişine katılacak. En yüksek hash eşleşmesine sahip ilk 10 katılımcının her biri 100 USDT ödül kazanacak. Diğer tüm katılımcılar ödül havuzunun geri kalanını paylaşacak. Liderlik tablosu etkinliği, yalnızca kullanıcıların etkinlik sırasında tamamladığı görevlerle elde ettikleri başlangıç NFT'lerini hesaba katar, 2,000 USDT'lik ödül havuzuna sahiptir. İşlemler aracılığıyla elde edilen NFT'ler puanlara dahil edilmez, ancak etkinlik süresince en az $10 değerinde NFT işlemi yapan kullanıcılar, 1,000 USDT'lik NFT işlem ödül havuzunu paylaşmaya katılabilirler.

Şartlar ve Koşullar

  1. Görev Yap-Kazan, tüm Bitget Wallet kullanıcıları için Bitget Wallet'da mevcuttur.
  2. Tüm interaktif görevler her 5 günde bir tamamlanabilir. Alınan NFT'ler transfer edilebilir ve alınıp satılabilir.
  3. NFT ödülleri, her görev tamamlandıktan sonra 1-2 dakikalık kısa bir bekleme süresiyle dağıtılacaktır.
  4. Toplam 10.000$’lık ödül havuzu 8.000 GASU ve 2.000 USDT'den oluşmaktadır. Bu ve diğer etkinlik ödülleri, etkinliğin sona ermesinden sonraki 7 iş günü içinde uygun kullanıcılara dağıtılacaktır.
  5. En az 10$ değerinde NFT işlemi gerçekleştiren katılımcılar, adreslerine göre belirlenecek bir blok hash çekilişine katılacak. En yüksek hash eşleşmesine sahip ilk 10 katılımcının her biri 100 USDT ödül kazanacak.
  6. Scroll'da 29 Ocak 19:00'da (TSİ) oluşturulan ilk blok hash'i temel alınarak ve ilk bloğun hash değerinin son 8 hanesi ile tüm katılımcıların adreslerinin son 8 hanesi karşılaştırılarak. Ödül dağıtımı aşağıdaki kurallara göre yapılacak:
  • Scroll ağı tarafından 29 Ocak 19:00'da (TSİ) oluşturulan ilk blok hash’inin son 8 basamağını kullanır.
  • En az 10 USDT'lik NFT işlemlerine katılan kullanıcıların adreslerinin son 8 hanesini kullanır. Bir adres 8 haneden azsa, sonuna sıfırlar ekleyerek doldurulur.
  • Son 8 hanesi blok özetinin son 8 hanesine en yakın olan cüzdan adreslerinin seçilir. Bu, blok hash’i ile kullanıcının adresinin son 8 hanesi arasındaki farkın mutlak değeri alınarak belirlenir.
  • 10'dan fazla adres uygunsa, son 8 hanesinde daha yüksek mutlak değerlere sahip olanlara öncelik verilir. Bu 8 basamaklı değerlerin aynı olduğu durumlarda, daha fazla farklılaştırma için 9. basamak dikkate alınır.
Bitget Wallet, bu etkinliğin nihai yorum hakkını saklı tutar. Uygunsuz yöntemler kullandığı veya hile yaptığı tespit edilen herhangi bir katılımcının etkinlik ödülleri ve geri ödeme yeterlilikleri doğrulama üzerine iptal edilebilir.
Bitget Wallet'a olan kesintisiz desteğiniz için teşekkür ederiz. Gelecekte size daha da fazla ödüllü etkinlikler sunacağımız için heyecanlıyız ve katılımınızı sürdürdüğünüz için teşekkür ederiz.
Sorumluluk Reddi
Tüm bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve mali tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. Kripto para birimine yatırım yapmak, tamamen kaybetme olasılığı da dahil olmak üzere önemli riskler taşır. Kripto para yatırımları spekülatiftir, volatildir ve herhangi bir devlet kurumu tarafından güvence altına alınmamıştır. Yatırım yapmadan önce, kapsamlı bir durum tespiti yapmanızı veya nitelikli bir profesyonele danışmanızı önemle tavsiye ederiz.
larkLogo2024-01-15
    wallet
    Recommended