Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın

Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın image 0
Boğa piyasası ufukta görünüyor ve Katman 2 projeleri kayda değer bir büyüme gösteriyor. Katman 2 alanında öne çıkan bir proje olan Linea, piyasada büyük ilgi gördü. Şu anda Linea ana ağı yaklaşık 2 milyon benzersiz cüzdan adresine sahip.
Bitget Wallet, Web3 keşif teşvik platformumuz Görev Yap-Kazan üzerinde ilgi çekici bir kampanya başlatarak Linea ile resmi bir iş birliğini duyurmanın heyecanını yaşıyor. Toplam 10.000 USD’lik ödül havuzu ve hatıra NFT'leri ile Linea ekosisteminin gelişimini desteklemeyi ve kullanıcıların Linea ana ağından etkileşimli ödüller kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Diğer L2 projelerini kaçırdıysanız, bu Görev yap-Kazan interaktif etkinliğini kaçırmayın!

Etkinlik Süresi

14 Aralık 15:00 - 28 Aralık 15:00 (TSİ)

Katılım Şartları

Etkinlik sırasında Bitget Wallet'ı indirin, bu Galxe formunu doldurun ve çeşitli kademelerde NFT ödülleri kazanmak için uygulama içi Görev Yap-Kazan platformu aracılığıyla Linea interaktif görevlerine katılın. Etkinlik sona erdiğinde, 10.000 USD’lik ödül havuzu, NFT varlıklarınızın miktarına ve kademesine göre dağıtılacaktır.
Linea görevleri şu şekilde:
1. Bitget Swap kullanarak Linea'da herhangi bir miktarda swap yapın
Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın image 1
Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın image 2
2. SyncSwap kullanarak Linea’da herhangi bir miktarda swap yapın
Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın image 3
3. XY Finance aracılığıyla diğer ağlardaki varlıkları Linea'ya köprüleyin
Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın image 4
4. Lynex kullanarak Linea'da herhangi bir miktarda ETH'den USDC'ye swap yapın
Görev Yap-Kazan ile Linea'yı keşfedin: Sıfır Maliyet, Büyük Ödüller! 10.000$’lık Ödüller ve NFT Airdrop'ları için katılın image 5
Bitget Wallet, bu etkinliğin NFT sahiplerine Lynex gibi beklenen projelerin tokenleri de dahil olmak üzere gelecekte geriye dönük airdrop ödülleri dağıtmayı planlıyor. Katılmak için bir Linea Wallet oluşturun!

Bitget Wallet & Linea Görev Yap-Kazan NFT Tanıtımı

Tamamlanan her görev, başarınızın bir göstergesi ve gelecekteki Linea ödüllerinin anahtarı olarak size bir Bitget Wallet ve Linea Görev Yap-Kazan NFT’si kazandırır.
Bu NFT'ler, her biri farklı bir nadirlik ve fırsat seviyesini simgeleyen beş farklı kademede sunulmaktadır. Yüksek seviyeli NFT'ler biriktirerek ve NFT varlıklarınızı artırarak, daha büyük ödüllerin kilidini açma şansınız artar!
Kademe
Puan
Yaygın
60
Yaygın olmayan
150
Nadir
200
Epik
300
Efsanevi
600
*Not: Katılımcıların puanları, edinilen NFT'lerin sayısı ve kademesine göre hesaplanacaktır. İlk beşe giren kullanıcıların her birine ilk gelen ilk alır esasına göre 200 USDT verilecektir. Kalan katılımcılar, ödül havuzunun geri kalanını puanlarıyla orantılı olarak paylaşacaktır.

Şartlar ve Koşullar

  1. Görev Yap-Kazan, tüm Bitget Wallet kullanıcıları için Bitget Wallet'da mevcuttur.
  2. Tüm interaktif görevler günlük olarak tamamlanabilirken, görev NFT ödülleri 5 günlük aralıklarla yenilenecek şekilde ayarlanmıştır.
  3. Toplam 10.000 USD’lik ödül havuzu 9.000 GASU ve 1.000 USDT'den oluşmaktadır. Bu ve diğer etkinlik ödülleri, etkinliğin sona ermesinden sonraki 7 iş günü içinde uygun kullanıcılara dağıtılacaktır.
  4. NFT ödülleri, her görev tamamlandıktan sonra 1-2 dakikalık kısa bir bekleme süresiyle dağıtılacaktır.
  5. Bitget Wallet & Linea Görev Yap-Kazan NFT'leri devredilemez ve çeşitli nadirliklerle rastgele atanır.
Bitget Wallet, bu etkinliğin nihai yorum hakkını saklı tutar. Uygunsuz yöntemler kullandığı veya hile yaptığı tespit edilen herhangi bir katılımcının etkinlik ödülleri ve geri ödeme yeterlilikleri doğrulama üzerine iptal edilebilir.
Bitget Wallet'a olan kesintisiz desteğiniz için teşekkür ederiz. Gelecekte size daha da fazla ödüllü kampanyalar sunacağımız için heyecanlıyız ve katılımınızı sürdürdüğünüz için teşekkür ederiz.
Sorumluluk Reddi
Tüm bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve mali tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. Kripto para birimine yatırım yapmak, tamamen kaybetme olasılığı da dahil olmak üzere önemli riskler taşır. Kripto para yatırımları spekülatiftir, volatildir ve herhangi bir devlet kurumu tarafından güvence altına alınmamıştır. Yatırım yapmadan önce, kapsamlı bir durum tespiti yapmanızı veya nitelikli bir profesyonele danışmanızı önemle tavsiye ederiz.
larkLogo2023-12-19
    wallet
    Recommended