Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız!

Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız! image 0
BTC'nin son fiyat artışıyla hareketlenen kripto piyasası, ayı piyasasının kasvetinden sıyrılarak hareketleniyor. Bitget Wallet kullanıcılarımıza ekstra bir heyecan katmak için, sansasyonel bir loto etkinliğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.
Şimdi haftalık loto etkinliğimize katılın ve 5.000$'lık ödül havuzundan pay kazanın. Yeni katılımcı sayısının 35.000'i aşması halinde, birincilik ödülü 1 BTC'ye yükselecek! Giriş ücreti olmayan ve yüksek ödüllü bu fırsatı kaçırmayın. Şimdi katılın, biletlerinizi alın ve etkileyici ödüller kazanmaya hazırlanın.

Etkinlik Dönemi

00:00, 13 Kasım 2023 - 23:59, 10 Aralık 2023 (GMT+8)

Loto Biletleri Nasıl Alınır?

Etkinlik sırasında, Bitget Wallet’ı indirin ve loto bileti airdrop almak için aşağıdaki görevleri tamamlayın. Kazanma şansınızı en üst düzeye çıkarmak ve mümkün olan en yüksek sayıda loto biletini toplamak için olabildiğince çok görevi tamamlayın. Her görev için ödüllendirilen biletler haftada yalnızca bir kez talep edilebilir. Hediye paketleri için dağıtım zaman dilimi gerçek zamanlı iken, tüm görev ödülleri 48 saat bazındadır.
  • Yeni Bitget Wallet kullanıcıları, özel yeni gelen loto bileti airdroplarını talep etmek için buraya tıklayabilirler: https://share.bitkeep.fun/redPacket?code=IzQqTp8fw4
  • Bitget Wallet'ı X (Twitter) üzerinden takip edin, Bitget Wallet'ın (https://linktr.ee/bitget_knights) resmi topluluğuna katılın ve düzenli olarak loto bileti almak için işbirliği yaptığımız proje ortaklarımızın ve Web3 influencer'larının sosyal medya kanallarıyla etkileşime geçin.
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları Galxe/QuestN/Taskon'daki airdrop etkinliklerine katılabilir ve 1 loto bileti kazanabilir.
    Galxe https://galxe.com/BitgetWallet/campaign/GC8YxtUfus
    QuestN https://app.questn.com/quest/838168645762511320
    Taskon https://rewards.taskon.xyz/campaign/detail/20622
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, bir [Swap] işlemi tamamlayabilir ve 5 loto bileti kazanabilir.
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, arkadaşlarını Bitget Wallet'ı indirmeye davet edebilir ve 10 loto bileti kazanmak için davet kodları kullanabilir.
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, herhangi bir uygulama içi ETH [Stake Etme] işlemine katılabilir ve 10 loto bileti kazanabilir.
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, [Bitget Vadeli İşlemler] DApp aracılığıyla herhangi bir vadeli işlem yapabilir ve 10 loto bileti kazanabilir.
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, uygulama ana sayfasındaki [Satın Al] seçeneği aracılığıyla herhangi bir token satın alımını (OTC) tamamlayabilir ve 10 loto bileti kazanabilir.
  • Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, Swap aracılığıyla ek loto biletleri satın alabilir veya token transferi yoluyla arkadaşlarından hediye olarak alabilir. Loto biletlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak için [Hediye Paketi] gibi yararlı uygulama içi araçlardan yararlanın!

Loto Biletleri Nasıl Görüntülenir?

Bitget Wallet Lotto Ticket (ERC-20), Polygon ağında toplam 1 milyar token arzı ile piyasaya sürülmektedir. Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcıları, aşağıdaki token sözleşme adresini Bitget Wallet’a ekleyerek toplanan loto bileti airdrop'larını takip edebilir:
0x507a050066bd5f248a104dba8fdfcaa2a09ea492

Haftalık Loto Ödül Havuzu

Ödül Kademesi
Ödüller
1 x Büyük Ödül
1 ETH’den 1 BTC’ye kadar
2 x İkincilik Ödülü
Her biri için 1 BNB
3 x Üçüncülük Ödülü
Her biri için 1 LTC
5 x Özel Ödül
Her Biri İçin Messi Ortak Markalı Forma
50 x Katılım Ödülü
Her Biri İçin 50 BKB
*Her haftalık etkinlik için: katılan yeni Bitget Wallet kullanıcılarının sayısı 2.000'in altında kalırsa, minimum 2.000'e ulaşılana kadar çekiliş ertelenecektir. Katılımcı yeni Bitget Wallet kullanıcılarının sayısının 35.000'i aşması halinde, büyük ödül 1 BTC'ye yükseltilecektir.

Loto Çekiliş Şartları

  1. Bu 4 haftalık etkinlik, her Pazartesi 00:00'da sıfırlanır ve Pazar günleri 23:59'da (GMT+8) sona erer.
  2. Tüm yeni ve mevcut Bitget Wallet kullanıcılarının loto biletlerini her Pazar 23:59 GMT+8'den önce Bitget Wallet aracılığıyla aşağıdaki loto ödül havuzu adresine aktarmaları gerekmektedir: 0x6d2967C14219C58ECb619bd2712629294e1f7A53. Transfer ettiğiniz bilet sayısı arttıkça, kazanma olasılığınız da artar. Not: Bitget Wallet dışındaki adresleri kullanarak bilet aktarmak, son çekiliş için uygun sayılmayacaktır.
  3. Her cihaz, haftada yalnızca bir loto etkinliğine katılabilir. Aynı cihaz üzerinde birden fazla adres tespit edilirse, yalnızca ilk katılan adres sayılacaktır.
  4. Her Pazartesi saat 14:59’da (TSİ) anlık görüntü alınacaktır. Altın sayı, 'Bitcoin'in en son blok yüksekliğinin son üç rakamının tersine yazımı' * 'Ethereum'un blok yüksekliğinin son üç rakamı'nın tersine yazımı' olacaktır. En son Bitcoin blok yüksekliğinin son basamağı, bu altın sayıdan seçilecek basamak sayısını belirler. Son rakam 0 veya 1 ise, sayıdan bir basamak seçilir; 2 veya 3 için iki basamak seçilir; 4 veya 5 için üç basamak kullanılır; sayı 6 veya 7 ise, dört basamak alınır; ve son olarak, 8 veya 9 ise, beş basamak dikkate alınır.
Örnek:
En son Bitcoin blok yüksekliği 521 ve Ethereum'unki 521 ise, bunların çarpımı 271.441 olur; tersi ise 144.172 olur. Bitcoin blok yüksekliğinin son basamağının 1 olduğu göz önüne alındığında, 144.172'den yalnızca bir basamak seçilecektir, bu da 1'dir. Bu, transferi gönderen 1’inci ila 10’uncu kullanıcı arasında en çok bilete sahip büyük ödülü kazananı seçeceğimiz anlamına gelir. Kazanandan sonra 101’inci ila 105’inci arası sırada yer alan uygun kullanıcılar ikinci ve üçüncü ödülleri kazanırken, kazanandan sonra 201’inci ila 250’nci arası sırada yer alan uygun kullanıcılar katılım ödülleri kazanacaktır.
En son Bitcoin blok yüksekliği 164 ve Ethereum'unki 649 olsa, bunların çarpımı 106.436 olur; ters sıra ise 634.601 olur. Bitcoin blok yüksekliğinin son basamağının 4 olduğu göz önüne alındığında, 634.601'den üç basamak seçilecektir, bu da 634'tür. Bu da, transferi gönderen 634’üncü ila 643’üncü kullanıcılar arasından en çok bilete sahip kullanıcının büyük ödülün kazananı olarak seçileceği anlamına gelir. Kazanandan sonra 101’inci ila 105’inci arası sırada yer alan uygun kullanıcılar ikinci ve üçüncü ödülleri kazanırken, kazanandan sonra 201’inci ila 250’nci arası sırada yer alan uygun kullanıcılar katılım ödülleri kazanacaktır.
Not: Çekilen numaraya eşleşecek kadar yeterli katılımcı yoksa, çekiliş 12 saat sonra tekrar yapılacaktır.

Katılım Kılavuzu

1. Swap
Bitget Wallet'ı indirerek başlayın. Bitget Swap'a gidin ve swap(takas) etmek için tercih ettiğiniz bir token çifti seçin. ""Satın Al"" veya ""Sat"" seçeneğini seçin, swap (takas) tutarını girin ve işlemi onaylayın.
Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız! image 1
2. Arkadaşları Davet Etmek
Arkadaşlarınızı davet etmeye başlamak için ""Profil"" altındaki ""Davet Et-Kazan"" seçeneğine gidin. Benzersiz davet bağlantınızı veya posterinizi paylaşın. Davetin başarılı sayılması için arkadaşlarınızın Bitget Wallet Uygulamasını indirdikten sonra davet kodunuzu girmeleri gerekmektedir.
Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız! image 2
3. Stake Etme
Wallet ana sayfasındaki ""Stake Etme"" seçeneğine dokunun. Tercih edilen bir stake etme tokeni (ETH veya stablecoin) seçin ve miktarı girin. Kazancınızı istediğiniz zaman kontrol edebilir ve istediğiniz zaman çekebilirsiniz.
Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız! image 3
4. Vadeli İşlemler
Bitget Wallet'deki DApp tarayıcısı aracılığıyla ""Bitget Vadeli İşlemler""e gidin. Hesabınızı oluşturun ve fon yatırın. Tercih edilen bir işlem çiftinde ""Satın Al"" veya ""Sat"" seçeneğini seçin, miktarı ve çarpanı girin ve işlemi onaylayın.
Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız! image 4
5. Token Satın Alma (OTC)
Wallet ana sayfasında ""Satın Al ""a dokunun. Tercih edilen bir token ve mainnet(ana ağ) seçin. Miktarı girin ve ödeme için OTC kanalını seçin. Halihazırda Bitget Wallet OTC; USDT ve USDC stablecoinlerinden satın almak için USD, EUR, JPY, KRW ve VND dahil olmak üzere 50 fiat para birimini desteklemektedir.
Bitget Wallet ile Haftalık Olarak Büyük Kazanın: 1 BTC Kazanma Şansınız! image 5
Bitget Wallet, bu etkinliğin nihai yorum hakkını saklı tutar. Uygunsuz yöntemler kullandığı veya hile yaptığı tespit edilen herhangi bir katılımcının etkinlik ödülleri ve geri ödeme yeterlilikleri doğrulama üzerine iptal edilebilir.
Bitget Wallet'a olan desteğiniz ve güveniniz için teşekkür ederiz. Gelecekte daha heyecan verici ödül kampanyaları başlatmayı ve sürekli katılımınızı dört gözle bekliyoruz. Bitget Wallet loto etkinliğine sponsor olmak isteyen tüm ilgili paydaşlar, lütfen [email protected] adresinden iletişime geçin.
larkLogo2023-11-09
    wallet
    Recommended